Subsidiemanager ontzorgt de zorg!

Subsidiemanager ontzorgt de zorg!

Eerder beschreven we al hoe het mislopen van subsidies één van de risico’s is voor lokale besturen, samen met de gebrekkige opvolging en controle ervan. Daarom ontwikkelde Vanden Broele samen met IDEA Consult ‘Subsidiemanager’ en intussen hebben meer dan 50 lokale besturen de weg naar Subsidiemanager gevonden!

Op basis van deze positieve ervaringen, zetten we een volgende stap naar de welzijns- en gezondheidssector. Uit onze analyse blijkt namelijk dat ook deze organisaties vaak met de handen in het haar zitten.

Om deze organisaties van de beste expertise te kunnen bedienen, hebben we daarom de handen ineengeslagen met Glenn Weyers (Adjuvant) en Niels Heynderick die een grote expertise hebben opgebouwd in de beleidsdomeinen zorg, sociale economie en jeugd.

Ondertussen voeren we vanuit IDEA Consult actief gesprekken met Ziekenhuizen in Vlaanderen om te zien waar wij hen in kunnen ondersteunen. Dit betreft niet alleen onze uitgebreide subsidiedienstverlening, maar ook de valorisatie van onze opgebouwde expertise rond bijvoorbeeld slimme samenwerkingen. Want met de vergrijzing, de technologische transities en de veranderde verwachtingen van patiënten, verandert ook de rol van ziekenhuis. Zowel naar binnen als naar buiten!

Om concrete oplossingen te bieden voor urgente noden, heeft IDEA Consult een breed palet aan dienstverlening ontwikkeld. Interesse? U vindt meer informatie hier.

arrow team members
foto Tristan de Jong
Tristan de Jong
Consultant Regionale Ontwikkeling & Arbeidsmarkt

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen