Wouter Bervoets (Ph.D.)

Senior Expert Gebiedsontwikkeling & Vastgoed

Dr. Wouter Bervoets staat sinds september 2016 als expert Gebiedsontwikkeling en Vastgoed in voor beleidsvoorbereidend onderzoek, de ondersteuning bij de opmaak van masterplannen en de uitvoering van markt- en haalbaarheidsstudies voor ruimtelijke projecten.

De brede expertise van Wouter omvat de stedenbouwkundige, sociale, politieke en financiële aspecten van complexe vraagstukken binnen de gebiedsontwikkeling. Wouter behaalde een Master in de Architectuur, een Master in de Stedenbouw en de Ruimtelijke Ordening, en een Postgraduaat in de Vastgoedkunde. In 2014 behaalde hij een doctoraat in de Architectuur aan de KU Leuven, getiteld ‘Overhoused people/underused houses? Towards a sustainable reassembling of the post war housing stock in suburban Flanders, Belgium'.

Van 2005 tot 2009 heeft hij als projectarchitect een bijdrage geleverd aan verschillende grootschalige bouwprojecten. Vervolgens was hij als onderzoeker verbonden aan de Erasmushogeschool Brussel, de KU Leuven en de Universiteit van Melbourne waar hij betrokken was bij verschillende wetenschappelijke studies. Hij publiceerde in diverse boeken en tijdschriften over ruimtelijke ordening en huisvesting.

Projecten door Wouter Bervoets (Ph.D.)

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen