Ties Vanthillo (Ph.D.)

Senior Consultant Stedelijke & Regionale Economie

Ties is senior consultant regionale en stedelijke ontwikkeling bij IDEA Consult. Ties is bekend met innovatie, economisch en ruimtelijk beleid op lokaal, stedelijk, regionaal en Europees niveau. Hij bouwde relevante ervaring op met betrekking tot impactevaluaties. Hij volgt nauw trends en ontwikkelingen op die een impact hebben op het ruimtelijk-economische weefsel in de stad en regio.

Alvorens zich aan te sluiten bij IDEA Consult was hij verbonden als onderzoeker en gastdocent aan het Departement Transport en Ruimtelijke Economie van de Universiteit Antwerpen. Daarna bouwde hij expertise op in commerciële vastgoedmarkten (retail, industrie, kantoren), ruimtelijke planningsprocessen en vestigings- en investeringsdossiers bij de dienst Business & Innovatie van de stad Antwerpen.

Ties is doctor in Toegepaste Economische Wetenschappen en behaalde een Master in Internationale en Vergelijkende Politiek (beide aan de Universiteit Antwerpen), met een aanvullende graad in Stedelijk Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Projecten door Ties Vanthillo (Ph.D.)

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen