Martin Neys

Senior Consultant Circulaire Economie

Martin behaalde een diploma in de politieke wetenschappen (internationale betrekkingen) en in de milieuwetenschappen en -management aan de UCL.  

Gedurende acht jaar werkte hij bij UCM, de belangrijkste Franstalige interprofessionele werkgeversorganisatie in België, als projectmanager circulaire economie en ecodesign. Als expert droeg hij bij tot het opmaken van analyses, veldevaluaties, het begeleiden van het opstellen van eco-innoverende businessmodellen, het opmaken van analyseverslagen, het opstellen van aanvraagdossiers voor financiering en opmaken van offertes, de organisatie van vormingen en het uitwerken van sensibiliserings- en werkinstrumenten. Hij beschikt dus over een uitstekende kennis van het ondernemersweefsel en de bijhorende verwachtingen. Hij heeft eveneens gedurende zes maand op een project rond koolstofcompensatie in Quito (Ecuador) gewerkt.  Zijn expertise betreffende circulaire businessmodellen werd ook vaak bevraagd door de publieke sector.  Vanaf 2015 leverde hij als één van de eersten een actieve bijdrage tot het programma PREC-BeCircular van het Brussels Gewest.  

Sinds 2021 werkt Martin in het team Real Estate and Territorial Development van IDEA Consult als senior consultant Circulaire Economie. Hij voert coördinatie- en strategische ondersteuningsopdrachten uit, zoals activiteiten van (bio)afvalfacilitatoren, studies en het toezicht op regionale strategieën inzake duurzame overheidsopdrachten, alsook ondersteuning van winnende economische activiteiten in oproepen voor circulaire projecten.

Projecten door Martin Neys

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen