Lise Nackaerts

Senior Consultant Skills & Levenslang Leren

Lise Nackaerts is sinds maart 2021 actief bij IDEA Consult. Ze zet er haar onderwijs- en opleidingskundige expertise in voor zowel beleidsgericht onderzoek als projecten waarin ze optreedt als procesbegeleider. Haar projecten focussen op thema’s gericht op onderwijs, de aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, levenslang leren en het ontwikkelen van toekomstgerichte skills.

Lise studeerde af als master in de pedagogische wetenschappen (magna cum laude) met een specialisatie in onderwijs- en opleidingskunde aan de KU Leuven. Na afstuderen ging ze bij deze universiteit aan de slag als wetenschappelijk medewerker en vervolgens als programmacoördinator. Ze werkte er mee aan diverse onderwijsprojecten via mixed method onderzoek. Daarnaast ontwikkelde en organiseerde ze er opleidingen levenslang leren binnen diverse domeinen (ondernemerschap en innovatie, digitale transformatie, duurzaam bouwen, …).

Naast onderwijs heeft Lise ook een sterke interesse in productontwikkeling en design thinking. In 2020 behaalde ze in dat kader een getuigschrift in de integrale productontwikkeling (KU Leuven – Universiteit Gent). Via de opleiding maakte ze zich een divers palet aan gebruikersgerichte en innovatieve methodieken eigen. Met veel enthousiasme brengt ze deze methodieken aan boord in haar werk bij IDEA Consult.

Projecten door Lise Nackaerts

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen