Lise Nackaerts

Senior Consultant Skills & Levenslang Leren

Lise Nackaerts werkt sinds maart 2021 als consultant bij IDEA Consult in het team Regionale Ontwikkeling en Arbeidsmarkt. Ze heeft een sterke interesse in levenslang leren, het ontwikkelen van toekomstgerichte skills en een arbeidsmarkt die voldoet aan de noden van de 21ste eeuw.

Voor ze bij IDEA Consult aan de slag ging, was Lise gedurende vier jaar actief als wetenschappelijk medewerker en programmacoördinator aan de KU Leuven. Ze werkte er mee aan diverse onderwijsprojecten via mixed method onderzoek. Daarnaast ontwierp en organiseerde ze er opleidingen levenslang leren binnen diverse domeinen (ondernemerschap en innovatie, digitale transformatie, duurzaam bouwen).

Lise studeerde in 2016 af als master in de pedagogische wetenschappen (magna cum laude) met een specialisatie in onderwijs- en opleidingskunde aan de KU Leuven. In 2020 behaalde ze een getuigschrift integrale productonwikkeling (KU Leuven – Universiteit Gent). Via de opleiding maakte ze zich een divers palet aan gebruikersgerichte en innovatieve methodieken eigen, die ze met veel enthousiasme aan boord brengt in haar werk bij IDEA Consult.

Projecten door Lise Nackaerts

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen