Katrijn Raeymaekers

Senior consultant lokale ontwikkeling/begeleiding

Katrijn Raeymaekers, subsidieadviseur bij de afdeling Regions & Local Governance bij IDEA Consult, combineert een sociale en pedagogische achtergrond met een passie voor maatschappelijke uitdagingen en sociale innovatie. Ze studeerde af als Master Sociaal Werk en combineerde haar voltijdse job met een lerarenopleiding. Katrijn startte bij Stad Turnhout als onderwijsconsulent bij de cel Flankerend Onderwijs, dienst Gelijke Kansen en groeide door naar de dienst Strategie en Beleid als subsidieadviseur.

Ze coördineerde drie Europese projecten bij woonzorg Emmaüs waar ze zorggerelateerde trajecten begeleidde zoals focusgroepen en trainingsmodules voor zorgverleners die werken met personen met dementie.

Als projectmanager heeft zij ervaring in het samenwerken met de academische wereld, het bedrijfsleven, overheidsinstanties, vzw's en het maatschappelijk middenveld. In het PACE-project bijvoorbeeld testten dertien projectpartners uit vier landen nieuwe modellen om ouders te ondersteunen bij het combineren van kinderopvang en werk.

Katrijn ondersteunt de publieke sector om complexe problemen aan te pakken en moedigt actoren aan om samen te werken aan de co-creatie van geschikte oplossingen.

Projecten door Katrijn Raeymaekers

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen