Elisabeth Abraham

Dr. Elisabeth Abraham is een senior onderzoeksconsultant van het Regionale en Lokale Governance (RLG)-team. Ze combineert een achtergrond in academisch onderzoek en consulting in het domein van veranderingsmanagement. Door deze ervaring en door haar sterke communicatieve vaardigheden kan Elisabeth klanten ondersteunen bij het herdenken/evalueren van hun strategie en werkwijze, rekening houdend met beleidsevoluties en een veranderende omgeving.

Elisabeth heeft ervaring met strategieontwikkeling in het kader van transformatieprojecten, het organiseren en faciliteren van interactieve werksessies, de afname en analyse van interviews, belanghebbendenmanagement, interne en externe communicatie, en de ondersteuning van organisatieprocessen en projectbeheer. Haar onderzoeksexpertise omvat verschillende thema’s, zoals loopbaanmanagement, werk-privécombinatie, welzijn van werknemers en gender.

Elisabeth heeft een doctoraat in Bedrijfseconomie, met expertise in het domein van duurzaam loopbaanmanagement. Ze behaalde ook masterdiploma’s in Bedrijfseconomie, Management en Westerse literatuur.

Projecten door Elisabeth Abraham

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid