Dries Ballyn

Analist Arbeidsmarkt & Sociaal-Economisch Beleid

Dries Ballyn studeerde af in 2019 en startte in datzelfde jaar als analist bij IDEA Consult. Hij vervoegt zich bij het team “Regions and Labour Market”. Hier sluit hij aan bij lopende en nieuwe projecten van verschillende aard. Enkele voorbeelden zijn de digitalisering van het onderwijs en onderzoek naar clusterondersteuning in Vlaanderen.

Met een master in zowel Sociologie als Internationale Betrekkingen & Diplomatie heeft Dries een brede opleiding genoten. Dit maakt van hem een echte generalist die affiniteit heeft met een breed scala aan thema’s.

Het tweemaal uitvoeren van een kwalitatief onderzoek voor zijn masterproef resulteert dat Dries relevante ervaring heeft met het gebruik van kwalitatieve onderzoeksmethoden. Het onderzoeken van lokaal klimaatbeleid en het bovenlokaal netwerk ‘Covenant of Mayors’ maakt dat hij al een eerste maal in contact kwam met lokale overheden, hun bestuur en een overkoepelend beleidsnetwerk. Eerder deed Dries ook onderzoek naar de identiteitsbeleving van jongeren met een migratieachtergrond in niet-klassieke jeugdverenigingen.

Projecten door Dries Ballyn

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen