David Nassen

Senior Adviseur Strategie & Samenwerking met Impact

David Nassen is sinds 2021 aan de slag bij IDEA Consult. Hij is actief in projecten rond visie-, strategie- of organisatieontwikkeling en op vlak van begeleiding van implementatie.

Meer dan 10 jaar was David directeur bij ISB vzw, ledenorganisatie en kenniscentrum voor lokaal sport- en recreatiebeleid in Vlaanderen en Brussel. Hij was betrokken bij projecten met lokale en andere overheden, middenveldorganisaties en private actoren. Vanuit een brede kijk op sportbeleid bouwde hij inzicht op in diverse beleidsdomeinen. Deze ervaring en expertise zet hij voor projecten en vraagstukken waar transversaal beleid en een integrale kijk over diverse beleidsthema’s centraal staan.

David is gefascineerd door de organisatieontwikkeling van intermediaire netwerken, ledenorganisaties en samenwerkingsverbanden. Hij ondersteunde talrijke professionals in dit soort settings en bouwde praktijkkennis op in zowel de socio-culturele als socio-economische sector, in vrijetijd, zorg of charities. Specifieke modellen rond verenigingsmanagement en inzichten over samenwerkingsnetwerken zet hij in bij opdrachten waar vanuit de kracht van samenwerking en met gedeelde ambities breed maatschappelijke impact beoogd wordt.

David is Master Lichamelijke Opvoeding – Sportmanagement en deed aanvullende studies Bedrijfseconomie (KU Leuven). De basis voor een unieke mix tussen begeleiden van mensen, oog voor maatschappelijke impact en een zakelijke blik.

Als verbindingsfacilitator legt David met het multidisciplinaire team van de IDEA Group verbindingen tussen mensen, organisaties, specifieke expertise en beleidsdomeinen.

Projecten door David Nassen

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid