Anneleen Van Tendeloo

Senior Adviseur Projectontwikkeling & Subsidies

Anneleen Van Tendeloo combineert een wetenschappelijke achtergrond (Master in de Biologie) met praktische ervaring op het vlak van milieu-educatie, werking met lokale besturen, projectmanagement en subsidieadvies.

Alvorens binnen IDEA Consult mee haar schouders te zetten onder subsidieadvies en projectaanvragen was Anneleen actief binnen streekintercommunale IGEMO (regio Mechelen). Sinds 2013 was Anneleen daar verantwoordelijk voor de opstart van de subsidiewerking op diverse niveau’s (lokaal tot Europees). Ze stond mee in voor het opmaken van aanvragen van verschillende subsidieprojecten. Dit vanuit verschillende thematische invalshoeken (bij start voornamelijk energie en klimaat maar met uitbreiding naar mobiliteit, ruimte, welzijn,…) en binnen diverse programma’s (bv. Interreg’s, Koning Boudewijnstichting, strategisch project,…).

Daarnaast heeft Anneleen een milieu-educatieve achtergrond door actief te zijn binnen het onderwijsveld als assistent bij de bachelor en masteropleiding Biologie en milieu-educatieve projecten uit te voeren bij IGEMO.

Projecten door Anneleen Van Tendeloo

Zoek hier naar specifieke projecten van dit teamlid

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen