Klanten

IDEA Consult werkt voor een brede waaier van publieke, semi-publieke en private organisaties. Via een stevig partnernetwerk bedienen wij naast onze thuismarkten in België ook gemakkelijk de Europese en internationale overheden en instellingen. Onze klanten situeren zich op de verschillende bestuursniveaus: internationale organisaties, Europese Commissie, Belgische steden en gemeenten, ...

We zijn daarnaast de bevoorrechte partner van tal van kennisinstellingen, intermediaire organisaties, koepelverenigingen en netwerken. Ook private klanten vinden de weg naar IDEA voor o.a. haalbaarheidsonderzoeken, impactstudies of subsidieadvies.


Getuigenissen

IDEA Consult heeft ons geholpen met het duidelijk formuleren van KPI’s, op maat van onze eigen objectieven en diensten. Bovendien hebben ze ons het juiste ondersteunende kader aangereikt om de voortgang van onze activiteiten en de resultaten van onze leden te evalueren.
Kris Binon, Cluster Manager FLAM3D, Vlaamse 3Dprinting clusterorganisatie
IDEA Consult ontwikkelde voor ons een conceptueel kader en praktische hulpmiddelen om de resultaatgerichte focus van de door ons gefinancierde initiatieven te verzekeren. Hun aanpak laat ons toe om de beoogde en gerealiseerde clusterprestaties en –effecten zowel te beoordelen en dit doorheen de hele ontwikkeling van de clusterinitiatieven.
Annie Renders, Adviseur clusterwerking, Agentschap Innoveren en Ondernemen

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen