Sectoral Intelligence & Competitiveness

Vraagt u zich soms ook af hoeveel de rendabiliteit en productiviteit van de bedrijven in uw sector bedraagt en hoe deze presteren in vergelijking met deze uit andere landen of regio’s? Of welke verschuivingen er plaatsvinden binnen de waardeketen van uw sector? Of hoe economisch belangrijk nieuwe clusters of activiteiten in uw sector zijn en hoe zullen ze verder evolueren?

IDEA Consult heeft een uitgebreide en pragmatische expertise om u te helpen een datagedreven inzicht te verkrijgen in de verschillende succesfactoren van bedrijven en sectoren. IDEA Consult biedt flexibele samenwerkingsformules aan waarbij we voor u een empirisch antwoord formuleren op deze en andere vragen.

Heeft u ook nood aan een inspirerende visie en strategie? Dan kan u ook bij ons terecht! IDEA Consult heeft uitgebreide ervaring met begeleiding bij de opmaak van strategische visies. Op basis van een gedegen analyse wordt tijdens een interactief proces met workshops en brainstormsessies een inspirerende missie en visie geformuleerd. Die zetten we vervolgens om in strategische prioriteiten en projecten.

Referentieprojecten