Gebieds- en economische ontwikkeling

Het grondgebied is de schaal van ons leven. Ons professionele leven, ons recreatieve leven. We gaan er naar de dokter of naar de universiteit. We vervaardigen ramen op de ene plek en plaatsen die in de ene of andere wijk van een grootstad, 57 km verderop. Hoe kunnen we de trajecten van elke burger zodanig organiseren dat ze een weefsel met een hoge levenskwaliteit vormen, ongeacht de plaats van vertrek. Die vraag staat centraal in de uitdagingen die IDEA dagelijks aanpakt op de verschillende niveaus: gewesten, provincies, levensbekkens, gemeenten, wijken en tot slot de plaatsen zelf.

Nieuwe ontwikkelingen veranderen de mogelijke antwoorden op die vragen: milieubewustzijn, toename van nieuwe mogelijkheden dankzij de digitalisering, metropoolvorming van de economie en steeds grotere ongelijkheden tussen en binnen de gebieden.

Een kwaliteitsvol gebied vandaag is verbonden, hoogwaardig op alle punten, georganiseerd rond natuurlijke ademruimte en stedelijke intensiteit, intimiteit en toegang tot diensten. Wij bouwen operationele wegen om die voorwaarden te creëren.

arrow team members
foto Loïc Géronnez
Loïc Géronnez
Senior Consultant Gebiedsontwikkeling & Vastgoed
foto Hélène Guérard
Hélène Guérard
Senior Consultant Vastgoed & Gebiedsontwikkeling

IDEA Consult respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen